Meral Akşener ve Özgür Özel'den beklenen açıklama geldi! Yerel seçimlerde ittifak olacak mı?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlerde "CHP ile ittifak yapılacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Özgür Özel'in ziyareti sonrasında açıklama yapan Akşener, "Bunu Genel İdare Kurulu'nda görüşeceğiz" cevabını verdi. 

Meral Akşener ve Özgür Özel'den beklenen açıklama geldi! Yerel seçimlerde ittifak olacak mı?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Yerel seçimlerde Chp ve İYİ Parti'nin ittifakı gündeme gelirken, gözler Meral Akşener'e çevrildi. 

Görüşme sonrasında Meral Akşener'den önce söz alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şu açıklamalarda bulundu: 

"CEVABIMIZI ALDIK"

"Yaptığımız görüşmede çok iyi değerlendirmeler yaptık. Bir GİK kararıyla alınmış kararları vardı. Biz bu karara saygılı olduğumuzu bir yerel seçimlerde ittifak kelimesi yoruldu diye tekrar ettim. Yerel seçim ikili işbirliklerini gerektiriyor. İşbirliğinde olup olamayacağımızı, kararı yeniden gözden geçirilip geçirilmeyeceğini, birlikte çalışılıp çalışılmayacağına dair cevabımızı aldık."

MERAL AKŞENER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Özgür Özel'in ziyaretinin ardından açıklama yapan Meral Akşener, "CHP ile yerel seçimlerde ittifak olacak mı?" sorusuna ise "Bunu Genel İdare Kurulu'nda görüşeceğiz" cevabını verdi. 

Akşener, "Normalde Pazartesi günü Genel İdare Kurulu (GİK) toplanacaktı. Bizde bu konuyu Pazartesii günü gündeme getireceğiz. Onlar nasıl bir cevap verecek göreceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Özgür Özel'e teşekkür ederiz" dedi .