Meral Akşener'in ulaşım hizmetlerini eleştirmesine İmamoğlu'ndan yanıt geldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil” sözü üzerine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Meral Akşener'in ulaşım hizmetlerini eleştirmesine İmamoğlu'ndan yanıt geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in büyükşehirlerdeki ulaşım hizmetlerini eleştirmesi üzerine yanıt verdi.,

"ULAŞIM HİZMETLERİNİN BAŞARISINDAN SÖZ ETMEK MÜMKÜN DEĞİL"

İmamoğlu'na, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in “Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil” sözü soruldu.

"BEN ÜSTÜME ALINMADIM"

İBB Başkanı bunun üzerine "İstanbul adı geçti mi? Ben üstüme alınmadım. Belki Akşener başka bir şeyi kastetmiştir. Genelleme yaparak bir tespitte bulunduğunu düşünüyorum. Hiç üstüme alınmadım. Çünkü biz Sayın Akşener'le çok önemli metro hatlarını beraber açtık, inşallah daha da açarız. Gururlu bir 5 yıl yaşatttık. Hiç üstüme alınmadım. Akşener'in bizi kastettiğini düşünmüyorum" diye konuştu.

GİK KARARI

İYİ Parti'nin 'işbirliğine ret' kararı da sorulan İmamoğlu, "GİK tabii ki önemli bir kurul karara hepimiz saygı duyarız. Ama toplumsal tabanı duymak bağlamında tekrar görüşmek de mümkündür" ifadelerini kullandı.