Merdivenlerin üzerinde duran siyah yaratığı görünce gözleri fırladı. 1, 2, 3 ve 4'ncü merdivende duruyordu. Hemen kamerasını çıkardı

Merdivenlerin üzerinde duran siyah yaratığı görünce gözleri yerinden fırladı. 4 basamaklı merdivenin en üstünde hemen duvarın dibinde duruyordu. O ilginç canlıyı gören kişi, hemen kamerasını çıkardı. Kafası aynı bir kargaya benzeyen canlının vücudu bir kargadan çok daha farklıydı. Kanatları olmayan canlının, vücut geliştirmeden yeni çıkmış gibi duran 4 ayağının üzerinde öylece çevreyi seyrederken görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri hayrete düşürdü. 4 basamaklı bir merdivenin üzerinde öylece bekleyen yaratık, ilk bakışta bir kargayı andırsa da vücudu bir kargadan çok daha farklıydı. Vücut geliştirme yapmış gibi görünen 4 ayağının üzerinde duruyordu ve karga gibi kanatları yoktu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Bu ilginç yaratığı gören kişi hemen görüntülerini kaydedip sosyal medyada paylaştı. Hayvanın görüntüleri kısa sürede binlerce kez izlendi. Henüz kimse görüntülerdeki yaratığın tam olarak ne olduğunu bilmiyor.