Merih Demiral, çığ gibi büyüyen yardımlarını tv100’e anlattı! Depremzedeler için başlattığı kampanyada ünlü futbolcular yardıma koştu

İtalya ekiplerinden Atalanta forması giyen mili futbolcumuz Merih Demiral, depremzedeler için başlattığı ve büyük ilgi gören yardım kampanyasındaki son durumu tv100’e anlattı. Milli futbolcumuz, “Ronaldo, Dybala ve Bonucci’nin formasını 5 milyon TL gibi büyük bir rakama sattık. 5 milyon TL’li Ahbap Derneği’ne aktardık” dedi.

Merih Demiral, çığ gibi büyüyen yardımlarını tv100’e anlattı! Depremzedeler için başlattığı kampanyada ünlü futbolcular yardıma koştu

İtalya Seri A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen futbolcumuz Merih Demiral, depremzede vatandaşlar için düzenlenen yardım kampanyalarına desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası milli futbolcu Merih Demiral'ın başlattığı forma kampanyasında Ronaldo, Dybala ve Bonucci'nin formalarının satıldığını duyurdu. Milli futbolcu satılan formalardan elde edilen gelirin Ahbap Derneği'nin hesabına yatırıldığını açıkladı.

Milli futbolcumuz Merih Demiral, tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Deprem Özel’ yayınına telefon bağlantısıyla katıldı.

"5 MİLYON TL'Yİ AHBAP DERNEĞİ'NE AKTARDIK"

“Gelecek her yardımı da Ahbap Derneği’ne bağışladıklarını ifade eden Merih Demiral, “İtalyan arkadaşlarım da beni sürekli arayıp soruyor. Ne yapabiliriz diye soruyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Uzakta da olsa insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Haluk Levent’le direkt irtibattayız. Twitter’dan bir bağış kampanyası yürütüyorum. İlk olarak Ronaldo’nun formasıyla başladık. Gerçekten çok iyi sonuçlar elde ettik. Ronaldo, Dybala ve Bonucci’nin formasını 5 milyon TL gibi büyük bir rakama sattık. 5 milyon TL’lik Ahbap Derneği’ne aktardık. Şimdi Haaland’ın formasını açık artırmaya çıkarttık. İnsanlar da sağ olsun ilgi gösteriyor. Buradan gelecek her yardımı da Ahbap Derneği’ne bağışlıyoruz” dedi.

Demiral, ayrıca Ronaldo'nun formasını satışa çıkarmak için izin aldığını ve bütün Türkiye ile üzüntüsünü paylaştığını dile getirdi. Merih Demiral, hedeflerinin ise 30 milyon TL yardım toplamak olduğunu da sözlerine ekledi.