Kan donduran ifade! ''Çocuklarına sıkmadım, babalarına sıktım''

Mersin'de husumetli olduğu esnaf E.A.'yı tabancayla yaraladıktan sonra kaçan S.G. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.G. tutuklandı.

Kan donduran ifade! ''Çocuklarına sıkmadım, babalarına sıktım''

Olay, 1 Mart Pazartesi günü Mersin merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Soğuksu Caddesi’ndeki cep telefonu satan bir dükkanda meydana geldi. Elinde tabanca ile iş yerinin önüne gelen kişi, işletmeci E.A.’yı bacağından vurup kaçtı. Çevrede paniğe neden olan saldırı sonrası ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı E.A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri E.A.’nın ifadesinden yola çıkarak önceki gün saldırgan S.G.’yi gözaltına aldı. S.G. ile E.A.'nın çocukları arasında, yaşadıkları problem nedeniyle husumet olduğu kaydedildi.

'ÇOCUKLARINA SIKMADIM, BABALARINA SIKTIM'

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen S.G. gazetecilere, “Terbiyesizlik yaptı. Sıkma amacım yoktu. Elini beline atınca ben de sıktım. Pişmanım. Çocuklarına sıkmadım babalarına sıktım” dedi. S.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.