Mersin'de Tıp Fakültesi öğrencisi genç kıza pompalı tüfekle saldıran zanlı tutuklandı

Mersin'de tıp fakültesi öğrencisi intörn doktoru Nida Nur N.'yi evine gittiği esnada pusu kurarak pompalı tüfekle defalarca ateş eden zanlı Ersin K. gözaltına alınmıştı. Saldırı sonrasında bir bacağı ampute olan ve hayati riski bulunan Nida Nur N.'ye ateş açan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de Tıp Fakültesi öğrencisi genç kıza pompalı tüfekle saldıran zanlı tutuklandı

Önceki gün akşam saatlerinde evine gitmek üzere iş yerinden ayrılan Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Nida Nur N.'yi merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki kız öğrenci yurdu önünde pompalı tüfekle 6 el ateş ederek ağır yaralayan Ersin K., olaydan sonra kaçtığı Adana'da suç aleti tüfekle yakalanarak Mersin'e getirildi. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde teknisyen olarak görev yapan zanlının emniyetteki ifadesinde genç kızı kıskançlık yüzünden vurduğunu söylediği öğrenildi. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de Tıp Fakültesi öğrencisi genç kıza pompalı tüfekle saldıran zanlı tutuklandı - Resim : 1

HAYATİ RİSKİ SÜRÜYOR

Kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağ bacağı diz üstünden kesilen, sol bacağı da ağır hasarlı olan Nida Nur N.'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.