Survivor'un yıldızı diskalifiye oluyor! Bakın yerine kim geliyor

TV8 ekranlarının iddialı yapımlarından Survivor, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yarışmada Mert Öcal ile aşk yaşayan Sude Burcu'nun sakatlığı nedeniyle Survivor All Star'dan diskalifiye edileceği ve yerine ise Ayşe Yüksel'in geleceği iddia edildi.

Survivor'un yıldızı diskalifiye oluyor! Bakın yerine kim geliyor

Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Survivor All Star hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Survivor paylaşımları yapan ifşa sayfaları, geçtiğimiz günlerde oyun esnasında yaşadığı sakatlık nedeniyle zor günler geçiren Sude Burcu'nun diskalifiye edileceğini, yerine ise Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel'in geleceğini öne sürdü.

Ayşe Yüksel'in ailesinden dikkat çeken hamle

Ayşe Yüksel, Survivor All Star'a geleceği yönündeki iddialar hakkında sessizliğini korurken, Yüksel'in ailesinden dikkat çeken bir hamle geldi. 

Ayşe Yüksel'in ablaları, Ayşe Yüksel'in Survivor All Star'a yedek yarışmacı olarak dahil olacağını söyleyen Twitter paylaşımlarını beğendi.

Öte yandan Sude Burcu, Mert Öcal ile yaşadığı aşk nedeniyle, büyük tepki çekmişti. Mert Öcal'ın hem Makbule Şakalakoğlu hem de Sude Burcu ile aynı anda birlikte olduğunu söyleyen Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz bölüm sinir krizi geçirmişti.