Merve Boluğur'u eski aşkı çıldırttı: Erkekçik, senin gücüne ihtiyacım yok

Müzisyen Mert Aydın’la beraberliğini ilan eden Merve Boluğur, eski sevgilisi Erkan Şen’in hangi sözleri üzerine çılgına döndü? Boluğur yeni sevgilisiyle neden soluğu kuyumcuda aldı?

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa başlayan Merve Boluğur geçen hafta ilk sahne deneyimini “Büyüdüğüm semt” dediği Nişantaşı Atiye Sokak’taki bir mekanda yaşamıştı. Boluğur biletleri 2 bin 500 TL olan ilk programı öncesi Yıldız Tilbe’nin sahnesine de çıkmış ve o gecenin basınla paylaşılan videolarında sesiyle oynandığını öne sürmüştü. Merve Boluğur ertesi gün yeni sevgilisi Müzisyen Mert Aydın’la bir kuyumcuda görüntülendi. Boluğur bir ara kuyumcunun vitrinindeki ürünleri inceledi. Merve Boluğur’un Mert Aydın’la yüzük bakması kafaları karıştırdı. Çıkışta konuşmak istemeyen Boluğur yüzük bakmasını “Kadınsal takılıyorum” sözleriyle açıkladı.

Geçen yıllarda kumral erkeklerden hoşlandığını söyleyen Merve Boluğur, yeni sevgilisi Mert Aydın’la beraberliğini sosyal medyadan da ilan etti. 

Öte yandan yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, geçen yıl kısa süreli beraberlik yaşadığı işletmeci ve Şarkıcı Erkan Şen’in hafta sonu bir gazeteye verdiği röportajı okuyunca küplere bindi. Şen, Merve Boluğur’dan niye ayrıldınız?” Sorusuna şu yanıtı verdi:

“Merve sürekli ona gücümü göstermemi istedi. O her “bana gücünü göster” dediğinde ondan yeni bir iltifat aldım, gücümü göstermeye devam ettim. Bu, başlarda hoşuma gidiyordu ama aldığım her iltifattan sonra Merve yeni bir güç gösterisi istedi. Bir gün uzun bir yola çıkmıştım. Akşam beni aradığında “Vardın mı? Nasıl gittin?” diye sormadan yine, “Şunları şunları istiyorum hadi bana gücünü göster” dedi. Bu benim için bir kırılma noktası oldu açıkçası ve sonra yollarımızı ayırdık.”

Eski sevgilisinin bu sözleri üzerinde oldukça sinirlenen Merve Boluğur sosyal medya sayfasından şu zehir zemberek açıklamayı yayınladı:

“Daha önce de yaptın. Yaşanan her şeye saygım sonsuz… fakat benimle ilgili prim kasmaktan, biten bir şeyle ilgili erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin. Kimsenin gücüne ihtiyacım yok…"

Boluğur ayrıca 3 milyon 900 bin takipçisinin olduğu instagram hesabından soru cevap da yaptı ve gelen “Aşk mı, zenginlik mi?” sorusuna “Paragöz bir kadın olsaydım bu benim için kolay olurdu. Ben hep duygularımı dinledim. Sadece bazı centilmenlikleri yapmasını isterim hepsi bu…” yanıtını verdi