Masumlar Apartmanı'nda korona paniği

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun rol aldığı çok takipçili dizi Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs şüphesi gölge düşürdü.

Masumlar Apartmanı'nda korona paniği

Son zamanlarda değişik karakterleriyle oldukça sevilen ve fenomen haline gelen dizide koronavirüs şüphesi moralleri bozdu. TR1'de yayınlanan ve başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Ayaklı Gazete'de yer alan habere göre sette önlem alınabilmesi için çekimler durduruldu.

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi sosyal medyada ses getiriyor.

Büyük bir izleyici kitlesi olan Masumlar Apartmanı’nda koronavirüs paniği yaşandı. Dizide Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanmasının ardından Durumu iyi olan Uğur Uzunel’in tedavisine evde devam edildiği öğrenildi.