Merve Taşkın'ın "Bakire misin?" sorusuna verdiği cevap çok konuşuldu!

Açıklamaları ve paylaştığı müstehcen görüntülerle sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, bir kez daha paylaşımıyla gündeme geldi. Takipçisinden gelen "Bakire misin?" sorusunu, "Evet" diye yanıtlayan Taşkın, "Google'a esnek kızlık zarı yazın!" dedi.

Merve Taşkın'ın "Bakire misin?" sorusuna verdiği cevap çok konuşuldu!

Müstehcen pozları nedeniyle yargılanıp suçlamalardan beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın kısa bir süre önce Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşti. OnlyFans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını ama yetmediğini, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu söyleyerek dikkat çeken Merve Taşkın Bali'ye yerleştikten sonra "Kaçtı" iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. 

"KAÇMADIM"

Taşkın, kaçtığı yönündeki iddialara şu şekilde cevap verdi: "Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım. Bu süreç boyunca bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim."

"Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım" diyen fenomen bu sefer de takipçilerinden gelen "Bakire misin?" sorusuna verdiği yanıtla şoke etti.

"GOOGLE'A GİRİN"

Soruya "Evet" yanıtını veren Taşkın, "Google'a girin ve esnek kızlık zarı nedir diye sorun ya da kadın doğum doktoruna sorun" dedi.