Yıldız Tilbe'den şoke eden yorum

Meslektaşı Yıldız Tilbe'nin bir şarkısını seslendiren ve şarkıcıyı etiketleyen Hakan Altun'un paylaşımına Yıldız Tilbe'nin yorumu olay oldu.

Yıldız Tilbe'den şoke eden yorum

Şarkıcı Hakan Altun, kendisinden yaşça küçük oyuncu Gonca Vuslateri ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Altun, çıkan haberlerin ardından bir fotoğrafla aşkın gerçekliğini paylaşmıştı.

Şimdi ise ünlü şarkıcı sosyal medya kanalı üzerinden yaptığı paylaşıma meslektaşı olan Yıldız Tilbe'nin yaptığı yorumla gündeme geldi.

Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Su Olsam Sensiz Akamam' şarkısını seslendiren Altun, bu anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Hakan Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma Yıldız Tilbe'yi etiketleyerek "Bu gece içimden geldi, ne güzel bir şarkısın sen Yıldız Tilbe" notunu düştü.

Yıldız Tilbe ise söz konusu paylaşıma, gülücük emojileriyle birlikte "Ne oldu la Gonca dövdü mü, sıkı dur yorulsun" yorumunu yaptı.

Yıldız Tilbe'den şoke eden yorum - Resim : 2

Twitter mesajlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcının, anlam verilemeyen yorumunu kısa sürede silmesi dikkatlerden kaçmadı.