Mesut Özil Arsenal'den ayrılıyor! İşte yeni adresi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Türk asıllı Almanya Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil'le yolları ayırmak için fesih görüşmelerine başlıyor. Londra ekibinde gözden düşen Türk asıllı yıldızın, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.

Mesut Özil Arsenal'den ayrılıyor! İşte yeni adresi

Arsenal, Mesut Özil ile yolları ayırmak için fesih görüşmelerine başlıyor. Londra ekibinde gözden düşen Türk asıllı yıldızın, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Türk asıllı Almanya Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil'i gözden çıkarmış durumda. 

Arsenal'ın kadroya almadığı ve sözleşmesini feshetmek istediği yıldız futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ilk adımı attı. Yapılan görüşmede Mesut'a bundan sonraki planları soruldu.

31 yaşındaki maestro, "Belki ABD'ye giderim ama Çin ve Arap kulüplerine gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum" karşılığını verdi.

Kadroya alınmadı
Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Mesut Özil, Mart ayından bu yana Mikel Arteta tarafından da görevlendirilmiyor. Yıldız oyuncunun ismi Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ve Fenerbahçe ile de geçmekteydi.