Meteoroloji açıkladı! Eskişehir için haberler bu kez iyi... Bayramın ilk günleri böyle geçecek

Haziran ayının ilk günlerinde yakıcı sıcakların etkisi altına giren ve kısa bir süre önce şiddetli yağışa maruz kalan Eskişehir için bu kez haberler iyi.  Meteoroloji tarafından yapılan resmi açıklamaya göre bayramın ilk günlerinde Eskişehirlileri güneşli ve açık bir hava durumu bekliyor.

 Meteoroloji açıkladı! Eskişehir için haberler bu kez iyi... Bayramın ilk günleri böyle geçecek

 Meteorolojiden son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde şiddetli sağanak yağmurun ve parçalı bulutlu havanın hakim olduğu Eskişehir'i bayramın ilk günlerinde açık ve güneşli bir hava durumu bekliyor. 

BAYRAMIN İLK GÜNLERİ HAVA GÜNEŞLİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artmasının beklendiği bugün merkez ilçelerden Odunpazarı’nda hava sıcaklığının 30 derece, Tepebaşı’nda ise 29 derece olacağı aktarıldı.

Eskişehir genelinde en yüksek hava sıcaklığı ise 36 derece ile Mihalgazi ve Sarıcakaya olduğu aktarıldı. Hava tahmin raporuna göre rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği bildirildi.