Meteoroloji sarı kod ile uyarmıştı! O ilimizde şiddetli fırtına ve hortum meydana geldi... Vatandaşlar cep telefonu ile kayda aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kod ile verdiği uyarının ardından İzmir'in Foça ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve hortum korku ve paniğe neden oldu. Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayda alınan hortum bir süre sonra gözden kayboldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 45 il için verdiği sarı kodlu uyarının ardından İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen şiddetli fırtına ve hortum korku ve paniğe neden oldu. Açık denizde meydana gelen ve vatandaşlar tarafından kayda alınan hortum kısa süre sonra gözden kayboldu.

 HORTUM KARAYA ULAŞAMADAN GÖZDEN KAYBOLDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. İzmir’de dün gece kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar etkili oldu. Kentte aralıklarla yağmur sürerken, Foça'nın Yenifoça Mahallesi açıklarında bu sabah hortum oluştuğu gözlendi.

O anlar, otomobilinde yolculuk yapan kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Hortum, bir süre sonra karaya ulaşmadan kayboldu.