Meteoroloji'den Eskişehir için açıklama geldi! Bu sefer haberler iyi... Hafta sonu yavaş yavaş artacak

Meteoroloji'den Eskişehir için açıklama geldi. Bu kez haberler iyi. Bahar aylarının gelmesi ile beraber Eskişehir'de hava sıcaklığında ciddi oranda artış yaşanacak. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

Meteoroloji'den Eskişehir için açıklama geldi! Bu sefer haberler iyi... Hafta sonu yavaş yavaş artacak

Meteoroloji'den Eskişehir için açıklama geldi.Bahar aylarının gelmesi ile beraber hava sıcaklığının hızla arttığı Eskişehir'de hava sıcaklığı her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, il genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE SEYREDECEK

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi. Hava sıcaklığının 2 ile 4 derece artması beklenirken, rüzgar güney ve doğu yönlerinden hafif ara sıra kuvvetle eseceği ifade edildi.

Öte yandan şehir merkezinde ortalama sıcaklıkların 24 derece olacağı belirtilirken en yüksek sıcaklığın ise 28 derece ile Sarıcakaya ilçesi olacağı belirtildi.