Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak!

Meteorolojiden alınan son verilere göre Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yurdun batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görülmesi tahmin ediliyor.

Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak!

Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 1Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 2

Ülkemizin batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Buna göre ulaşımda aksamalar, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 3

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu kesimlerde yaşayanlar dikkat!.. Yine geliyor!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 4

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Marmara ile Kıyı Ege'de güneyli yönlerden hafif ve arasıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.