Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak!

Meteorolojiden alınan son verilere göre Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak!

Yapılan uyarıda, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Muğla, Antalya, Amasya, Tokat, Ağrı, Iğdır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde İç Anadolu'nun güney ve doğusu ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği bekleniyor.

Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 1

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nu güneyi, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tokat, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 2

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 3

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Buna göre olası ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteorolojiden kritik uyarı!.. Yola çıkacaklar dikkat!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 4