Metin Akpınar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Bükemediğin bileği öpeceksin!

Türk sinemasının usta oyuncusu Metin Akpınar, katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili "11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal. Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok..." ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Bükemediğin bileği öpeceksin!

Metin Akpınar, katıldığı bir Youtube programında 14 Mayıs'ta gerçekleşen milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baba metaforunun en net Erdoğan'da görüldüğünü belirten Akpınar "Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu." dedi.

"BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN"
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili Akpınar "11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal. Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok..." ifadelerini kullandı.