Metrobüs arızası İncirli'de yoğunluk oluşturdu!

Beylikdüzü-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüs, İncirli durağında bilinmeyen bir nedenle arızalandı. Sırada bekleyen metrobüslerdeki yolcular araçlardan indirildi. Durağın çıkış yolunda arızalanan araç nedeniyle seferler tek yönde yapılmaya başlandı. Arızalanan metrobüs yaklaşık 20 dakika sonra yoldan kaldırıldı. Metrobüs yolunda biriken araçlar nedeniyle sefer gecikmeli yapıldı.

Metrobüs arızası İncirli'de yoğunluk oluşturdu!

Zincirlikuyu yönüne giden bir metrobüs, İncirli Ömür Durağı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalandı. Durağın çıkış yolunda arızalanan araç nedeniyle seferler tek yönde yapılmaya başlandı. Bu sırada bekleyen metrobüslerdeki yolcular araçlardan indirildi. Arıza nedeniyle durakta yolcu ve araç yoğunluğu oluştu.

Durakta görevli belediye ekipleri, araç geçişlerini kontrollü olarak sağlayarak yolcuları uygun metrobüslere yönlendirdi. Arızalanan metrobüs yaklaşık 20 dakika sonra yoldan kaldırıldı.

Bu sırada bazı yolcular gelen metrobüslerin dolu olması nedeniyle araçlara binemedikleri ve gideceklere yere geç kaldıkları için görevlilere tepki gösterdi. Metrobüs yolunda biriken araçlar nedeniyle sefer gecikmeli yapıldı.