Metrobüs arızası vatandaşı isyan ettirdi! Alman turist "Böyle bir şeyi yeni görüyorum"

İstanbul'da yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor. Son örneği bugün Altunizade metrobüs durağında yaşandı. Sabah saatlerinde bozulan metrobüs nedeniyle, Anadolu Yakası'ndaki tüm hat etkilendi. Araç ve insan yoğunluğunun metrelerce uzadığını gören bir gurbetçi, "Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu" şeklinde şaşkınlığını ifade etti.

Metrobüs arızası vatandaşı isyan ettirdi! Alman turist "Böyle bir şeyi yeni görüyorum"

Alman turist İstanbul'daki metrobüs arızasına şaşırdı: Böyle bir şeyi yeni görüyorum
Altunizade durağında arızalanan metrobüs nedeniyle araç ve insan yoğunluğunun metrelerce uzadığını gören gurbetçi, "Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu" şeklinde şaşkınlığını ifade etti.

Metrobüs arızası vatandaşı isyan ettirdi! Alman turist "Böyle bir şeyi yeni görüyorum" - Resim : 1

İSTANBUL BUGÜN DE ÇİLEYE DÖNDÜ

Sabah saatlerinde Üsküdar bölgesinde metrobüs arızası yaşandı. Altunizade durağında yaşanan arıza, Anadolu Yakası'ndaki tüm hattı etkiledi. Vatandaşlar işe ve okula geç kaldı.

Metrobüs arızası vatandaşı isyan ettirdi! Alman turist "Böyle bir şeyi yeni görüyorum" - Resim : 2

ARIZA 1 SAAT SÜRDÜ

İnsan yoğunluğu metro istasyonuna kadar uzarken seferlerin yapılamaması dolayısıyla metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu, Acıbadem durağına kadar uzadı.

Yaklaşık 1 saat sonra seferlerin normale dönmesiyle yoğunluk sona erdi.

Metrobüs arızası vatandaşı isyan ettirdi! Alman turist "Böyle bir şeyi yeni görüyorum" - Resim : 3

ALMAN GURBETÇİ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Kuyrukta beklerken tepki gösteren vatandaşlara gurbetçi de eklendi. Gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Derya Obuz isimli vatandaş, şu ifadeleri kullandı: "Almanya'dan İstanbul'a yeni geldim. Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu. Kalabalığı anlamadım, kimse gitmiyor benim için çok zor."