Metroda sürpriz yolcu! Dünyaca ünlü isim bir anda metroda belirdi, onu gören herkes telefonlarına sarıldı

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, sevenlerinin karşısına metroda çıktı. Shakira’yı metroda gören hayranları telefonlarına sarıldı ve Shakira’yı fotoğraf yağmuruna tuttu.  

Metroda sürpriz yolcu! Dünyaca ünlü isim bir anda metroda belirdi, onu gören herkes telefonlarına sarıldı

Shakira, resmi sosyal medya hesabından yaptığı konser duyurusunun ardından ünlü Times Meydanı'nda binlerce hayranına konser vermişti. Konser alanına ise Shakira'nın 40 bin hayranı yer almıştı. 

"TEŞEKKÜRLER NEW YORK"
 
Grammy ödüllü Shakira, konserinde "Burada etrafımda Latin halkımla çevrili olduğum için mutluyum. Teşekkürler New York! Tekrar görüşünceye dek, sizi çok seviyorum" dedi.

DEV KONSER, ALBÜM KUTLAMASIYDI

Gerçekleşen konser, Shakira'nın yedi yıllık aranın ardından çıkardığı 12'nci stüdyo albümü 'Las Mujeres Ya No Lloran'ın adeta kutlamasıydı. 

Metroda sürpriz yolcu! Dünyaca ünlü isim bir anda metroda belirdi, onu gören herkes telefonlarına sarıldı - Resim : 1

SHAKİRA METRODA

Yakın zamanda da "Women Do Not Cry Anymore" albümünü çıkaran Shakira, Isabel New York'ta metroda görüntülendi. Hayranları Shakira'ya yoğun ilgi gösterdi.

NEDEN METRODA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Shakira'nın konserinden sonra şehir turuna çıktığı, bunun için metroyu kullandğı düşünülmüştü. Shakira'nın metroda ne aradığı gerçeği kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Zira, Shakira, metroda klip çekimi için bulunuyordu. Metro yolcularının şaşkın bakışları altında klibin çekimleri sırasında Shakira'nın hayranları, bol bol fotoğraf çektirerek bu sıra dışı anı kayıt altına aldı.