Oğuzhan Uğur, 'Evime roket yedim!' diyerek her şeyi itiraf etti! "Babamın öldürülmesini bekliyordum ama..."

Youtube'da yaptığı 'Mevzular Açık Mikrofon' programıyla adından söz ettiren Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Katarsis'in konuğu oldu. Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a hayat hikayesini anlatan Uğur, 'Ben evime roket yedim!' itirafıyla herkesi şoke etti.

Oğuzhan Uğur, 'Evime roket yedim!' diyerek her şeyi itiraf etti! "Babamın öldürülmesini bekliyordum ama..."

Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın bu haftaki konuğu Oğuzhan Uğur oldu. Youtube'da yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla ünü dünya çapına yayılan Oğuzhan Uğur, yaşadığı zorlukları ve bilinmeyenlerini ilk kez anlattı. 

"Bizim babalarımızı parçalayarak öldürüyorlar"

Uğur, "Babamla kurduğum diyalog şuydu, 'Bak görüyor musun şu iki tepeyi tam da PKK'lıların pusu kuracağı yer. Hızlı geçelim oradan yavaş geçersek tararlar bizi ağzımız yüzümüz mermi dolar'. Bizim babalarımız kalp krizi geçirmiyor, tansiyondan gitmiyor. Babalarımızın kafasına ateş ederek, bomba patlatarak, bizim babalarımızı parçalayarak öldürüyorlar. Kafasına ateş etmelerini, patlatmalarını dahi bekliyordum ama hapse girmesini beklemiyordum. FETÖ'cü derneklere gidip eteklerine yüz sürterken, benim babam onlar için hapis yatıyordu. Bizim lojmanımıza roket isabet etti. Bunlar kolay şeyler değil' dedi.

"Arabamda mermi bulduğumda..."

Uğur, "Artık kimseye bir şey anlatamıyorum. Arabamda mermi bulduğumda birine anlatmak istedim bunu. Şu anda yapabildikleri arabaya mermi bırakıp kapısına 'Akıllı ol' demek. Ölebilirdim, öldürebilirler de. "

"Babamın öldürülmesini bekliyordum"

En çok hangi siyasi lideri konuk almak istersin? sorusuna Recep Tayyip Erdoğan yanıtını veren Oğuzhan Uğur; 'Babamın terör örgütleri tarafından öldürülmesini bekliyordum ama cezaevine gireceğini hiç tahmin etmedim' dedi.