Mexico City'deki uzaylı fosilleri gündem olmuştu! Fosiller 'toplama' çıktı

Mexico City'deki uzaylı olduğu iddia edilen fosiller, sosyal medyada oldukça dikkat çekmişti. Ancak bilim insanları, sergilenen nesnelerin farklı zamanlara ait farklı parçaların birleştirilmesiyle elde edildiğini açıkladı.

Mexico City'deki uzaylı fosilleri gündem olmuştu! Fosiller 'toplama' çıktı

Mexico City'de uzaylı olduğu iddia edilen varlıklar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edilmişti.

UZAYLI FOSİLLERİ TOPLAMA ÇIKTI 

Uzunca bir süre dünya kamuoyunun gündemine oturan 'uzaylı fosilleri' ile ilgili ortaya yeni bilgiler çıktı.

Mexico City'deki uzaylı fosilleri gündem olmuştu! Fosiller 'toplama' çıktı - Resim : 1

-Meksika’da sergilenen ve dünyanın gündemine gelen ‘uzaylı fosilleri’ üzerine bir toplantı düzenleyen bilim insanları, sergilenen nesnelerin farklı zamanlara ait farklı parçaların birleştirilmesiyle elde edildiğini açıkladı.

-Bilim insanları, karbon-14 testlerine sokulan parçaların farklı zamanlara ait olan varlıklardan elde edildiği ve dolayısıyla bir bütünü temsil etmediğini ifade etti.

-Kendini ‘ufolog’ olarak tanıtan Jamia Maussan'ı siyasette bir noktaya gelmek için bilimi kullanmakla itham eden akademisyen ve araştırmacılar, sergilenen mumyaların bilim insanlarının güvendiği testlere tabi tutulması gerektiğini vurguladı.

-Öte yandan toplantıya katılan fizik profesörü Alejandro Frank, ufolog Jamia Maussan'ı şarlatan olmakla suçladı.