Mezardaki ceset torbası birden hareket etmeye başladı, torbanın içini açan cemaat üyeleri neye uğradığını şaşırdı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından 11 ilimiz deprem bölgesi ilan edilmişti. Depremin etkileri, komşu ülke Suriye'de hissedilmiş, orada da binlerce bina yıkıldı, binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada çok ilginç bir olay yaşandı. Enkaz altından ceseti çıkarılan Ahmed el-Maghribi isimli bir kişinin mezara koyulduktan sonra canlandığı ortaya çıktı.

Mezardaki ceset torbası birden hareket etmeye başladı, torbanın içini açan cemaat üyeleri neye uğradığını şaşırdı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da büyük yıkıma neden oldu. 6 Şubat’ta saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yaraları henüz sarılamamışken bölgede 13.24’te 7.6 büyüklüğünde iki bir deprem daha yaşandı. Türkiye'deki depremler Suriye'nin İdlib, Halep, Hama, Lazkiye, Tartus ve Rakka illerinde de şiddetli hissedildi, büyük yıkımlar meydana geldi. Suriye’nin Atarib kasabasında enkaz kaldırma çalışmaları sırasında yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Mezardaki ceset torbası birden hareket etmeye başladı, torbanın içini açan cemaat üyeleri neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

ÖLÜ TEŞHİSİ KOYULDU

Çöken bir binanın enkazından çıkartılan Ahmed el-Maghribi isimli bir adama ölü teşhisi konuldu. Saplık görevlileri aile üyelerinin gelip adamı teşhis etmesi için Magrihibi’nin cesedini morga kaldırdı. Ailenin adamı teşhis etmesinin sonrasında cenaze işlemlerine başlandı. Maghribi cenazede mezara konulacağı sırada birden canlandı. Ceset torbasının içinde hareket etmeye başlayan adamın torba açıldığında ölmediği anlaşıldı.

Mezardaki ceset torbası birden hareket etmeye başladı, torbanın içini açan cemaat üyeleri neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

SAĞLIK DURUMU ŞU AN İYİ

Daily Star’da yer alan habere göre aile Magrihibi’nin canlı olduğunu anlayınca büyük bir şaşkınlık yaşadı ve onu hastaneye geri götürdü. Hastanede tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.