Mezarı açılınca kan donduran gerçek ortaya çıktı! Yenidoğan bebeğin ağzına peçete koyup öldürmüşler: Anne ve anneanne tutuklandı

Kars'ta, yenidoğan bebeğin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında mezarı açıldı ve inceleme yapıldı. Yapılan ilk incelemede bebeğin ağzına peçete konularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili anne ve anneanne tutuklandı.

Kars'ta yenidoğan bir bebeğin ölümüyle başlatılan soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.

Kentte yaşayan H.K, doğum yaptıktan bir süre sonra hastaneden taburcu edildi. Daha sonra hastane tarafından kendisine ulaşılan H.K, ekiplere bebeğinin hayatını kaybettiğini ve defnedildiğini ifade etti. 

AĞZINA PEÇETE KONULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ekiplerin şüpheli durumu bildirmesi üzerine olayla ilgili Kars Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturma başlatıldı. 

Mezarı açılınca kan donduran gerçek ortaya çıktı! Yenidoğan bebeğin ağzına peçete koyup öldürmüşler: Anne ve anneanne tutuklandı - Resim : 1

Bunun üzerine mezarın açılması sonucu yapılan ilk incelemede, bir günlük erkek bebeğin ağzına peçete konularak öldürüldüğü tespit edildi.

ANNE VE ANNEANNE TUTUKLANDI

Olayla ilgili anne H.K. ile bebeğin anneannesi B.E. ve dedesi S.E. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K. ve B.E. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, dede S.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.