Mazhar Alanson'un eşi Birick Suden'e korona virüs testi

Dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan korona virüs yayılmaya devam ediyor. MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in korona virüs testi yaptırdığı ortaya çıktı.

Mazhar Alanson'un eşi Birick Suden'e korona virüs testi

Türkiye'de 4 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs yayılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından son açıklanan rakama göre 146 bin 457 korona virüs vakası var. Toplam hayatını kaybeden sayısı 4 bin 55 iken, iyileşen hasta sayısı ise 106 bin 133.

Sağlık Bakanlığı'nın salgının korkutucu boyutlarına gelmesini engellemede en büyük silahı olan filyasyon, ara vermeden devam ediyor ve test sonucu pozitif çıkan herkesin temasta bulunduğu kişilere korona virüs testi yapılıyor.

Bu isimlerden biri de MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'ın 57 yaşındaki tasarımcı eşi Biricik Suden. Instagram hesabından korona virüs testi yaptırdığı anın fotoğrafını paylaşan Biricik Suden, "Sporu, önlemi, kontrolü bırakmamak lazım" ifadelerini kullandı.

Biricik Suden'in, takipçileri "İnşallah test sonuçları güzel çıkar" yorumlarında bulundu. Suden'in sonucunun ne olduğu henüz bilinmiyor.