İbo Show'a Cem Yılmaz'ın Yıldız Tilbe şarkısı damga vurdu!

Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz konuk olduğu Star TV'de yayımlanan İbo Show'un son bölümüne oyuncu Serenay Sarıkaya ile ayrılan komedyen Cem Yılmaz'ın söylediği Yıldız Tilbe şarkısı 'Kop Gel Günahlarından' damga vurdu.

İbo Show'a Cem Yılmaz'ın Yıldız Tilbe şarkısı damga vurdu!

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl sonra ekranlara Star TV'de yayımlanan İbo Show'un son bölümü sosyal medyayı salladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İbo Show'da Yıldız Tilbe şarkısı okuması gündeme bomba gibi düştü. İbrahim Tatlıses'in sözleri ise, şaşırttı. 

İbo Show'un son bölümüne; Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz konuk oldu. MFÖ'nün sevilen şarkılarıyla izleyicilere müzik ziyafeti yaşattığı gecede,  Mazhar Alanson dede olduğunu ilk kez İbo Show'da açıkladı.

MFÖ’nün şarkılarına eşlik eden Zafer Algöz ve ünlü komedyen Cem Yılmaz, esprileri ve anılarıyla geceye adeta imza attı.

 Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, A.R.O.G filminin setinde sürekli 'Kop Gel Günahlarından' şarkısını dinlediklerini söylemesi üzerine Yılmaz, stüdyoda Zafer Algöz ile 'Kop Gel Günahlarından' isimli şarkıyı okudu.

İbo Show'a Cem Yılmaz'ın Yıldız Tilbe şarkısı damga vurdu! - Resim : 3

Algöz ve Cem Yılmaz'ın şarkıyı okumasından sonra İbrahim Tatlıses ise küs olduğu Yıldız Tilbe için, "Bu şarkı Yıldız Tilbe'nin. Güzel bir şarkı" dedi.

Tatlıses açıklamasının devamında Yıldız Tilbe'nin 'Kop gel günahlarından' şarkısı için "Yıldız'a 'okuyabilir miyim?' dedim. 'Oku!' dedi. Sonra şarkı yeniden patladı. Yıldız da yazmış. Severiz. O bizim canımız" diye konuştu.

Tatlıses'in bu sözleri sonrası Yıldız Tilbe'nin ne diyeceği merak edilirken yıllardır birbirleri hakkında yorum yapmayan ikilinin yine aynı programda bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Cem Yılmaz, gönderisinde şunları paylaştı:

"Birbirimize biraz moral verelim istedik. İbo Show'da hem güldük hem şarkı söyledik. Ne yapalım elimizden gelen bu. Cebimde çakmak var idi. Yüzünüz hep gülsün."