MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Genel Başkanımızın mesajı çok açık

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tv100 ekranlarında Hande Aydemir’in sunduğu Gün Biterken programına konuk oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Bahçeli’nin Akşener’e “Evine dön” çağırısı ile ilgili, "Genel başkanımızın mesajı çok açık, çok anlamlı ve bu mesaj okunmalı” dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönterin açıklamaları şöyle;

*Sayın Genel Başkanımız aslında açıklıkla, teferruatla her şeyi söyledi. İYİ Parti'nin Başkanı masada masa diye tutturdu gidiyor. Memleket masası kuralım dedi olmadı. 

*Meğer HDP, CHP ve Saadet'le bunlar masayı zaten çoktan kurmuşlar. PKK anayasa masası. Taslak metni sızdı. İbrahim Kaboğlu bunu da itiraf etti.

*Türklüğü anayasadan çıkaracaklarmış. Atatürk’ü anayasadan çıkaracaklarmış. Türk milleti tanımını anayasadan çıkaracaklarmış. Vatandaşlık tanımına anayasadan çıkaracaklarmış Böyle bir kepazelik, böyle bir rezalet olabilir mi? 

*Bunlar Türkiye'ye görevlendirilmiş sömürge valileri mi? Emperyalizmin işbirlikçileri mi? Bunlar ya da zalimlerin kule nöbetçileri mi? Müslüman mahallesinde salyangoz satılır mı? Türklüğü siz Anasaydan nasıl çıkaracaksınız?

*Memleket masası dedi, baktı olmuyor yeni bir masa teklifinde bulundu. İttifak kurmak yerine masaya otururuz ama CHP'de olacak diyor. Kafa karışık. Fikir zaten yok, ufuk yok… Yok üstüne yok.

*Sayın Genel Başkanımız “Dön evine bitsin bu çile” dedi. Evden kastı nedir bunu ancak genel başkanımız bilir.

*Başkanımızın mesajı çok açık, çok anlamlı ve bu mesaj okunmalı.