MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter İmamoğlu'na seslendi: Kapalıçarşı'ya baksın

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ziyaret ettiği Kapalıçarşı esnafının sorunlarını dile getirdi. "Ulaşım sorunlarının çözülmesini istiyoruz" dedi. Hedefinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı.

Kapalıçarşı sosyal ve ekonomik bir vitrin, tarihsel bir miras, 560 yıllık tarihi ve geleneğiyle dünyanın ilk ve belki de en büyük perakende ticaret merkezi...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, beraberindeki heyetle birlikte Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.

Yönter, o ziyaretin ardından partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Kapalıçarşı esnafının sorunlarını anlattı.

Yönter, yaşanan sorunlar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçladı, bir an önce çözüm bulmasını istedi.

Tepkisi ise sert oldu: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, yurdumuzun muhtelif il ve ilçelerinde gezeceğine Kapalıçarşı'ya başını çevirecek, Ordu Caddesi başta olmak üzere ağırlaşan ulaşım sorunlarının üstesinden gelecek. Laf üretmesin iş üretsin.