MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, tv100’de! "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin ta kendisidir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, tv100 Özel Yayını’nda Pınar Işık Ardor’un sorularını yanıtladı. "Milletimize inanıyoruz" diyen İzzet Ulvi Yönter, "Milli iradenin yarın bir demokrasi zaferine imza atacağını düşünüyoruz, bunu görüyoruz" dedi. Yönter, sözlerinin devamında "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin ta kendisidir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, tv100’de! "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin ta kendisidir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, tv100 Özel Yayını’nda Pınar Işık Ardor’un sorularını yanıtladı.

Yönter'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

Biz son derece sakin, sağduyulu ve emin bir şekilde yarını bekliyoruz. Milletimize güveniyoruz, milletimize inanıyoruz. Milli iradenin yarın bir demokrasi zaferine imza atacağını düşünüyoruz, bunu görüyoruz.

"CUMHUR İTTİFAKI, TÜRKİYE'NİN TA KENDİSİDİR"

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin onay ve olurunu Türk milleti vermiştir. Yeni hükümet sisteminin mimarı, Cumhur İttifakı’dır. Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür. Türkiye’nin ta kendisidir. Ya bunlar diktatörlüğü falan bilmiyorlar herhalde. Bunlar tek adam rejimini bilmiyorlar, tanımıyorlar. Ne anlatsak boş. Duvara anlatsak duvar ses verirdi bu zamana kadar ama bunlarda…

MUHARREM İNCE’NİN ÇEKİLMESİ

Muharrem İnce’ye 45 gündür saldırıyorlar. Gördüğüm bir şey var adaylıktan çekilmesi hususunda. Hani özgürlük, hani demokrasi… Siyasi hak, en temel insan hakkı değil mi? Bir tane de oy alsa çıkacak mücadelesini yapacak. Bu onun en temel hakkı. Cumhurbaşkanımız sağ olsun aldı başını gidiyor; sandıkları yarın patlatacağız.

Çağrımız, birliğe, beraberliğe, sosyal gelişmişliğe. Sosyal politikamızın yüzü sosyal refahın yükseltilmesine bağlı. Aynı zamanda refahı tabana yaymanın hedefindeyiz.

"VATANIMIZI BÖLMEK İSTEYENLER, MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Vatanımızı bölmek isteyenler, müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizi emperyalizmin ileri karakolu yapmak isteyen zillet zihniyeti cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu var. Göz yumamayız, yummayacağız. PKK elebaşlarına bakın, her gün Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajları attılar. Ne dedi birisi; ‘Kemal Kılıçdaroğlu, kazanamazsa iç savaş çıkar’ Biz seçimimizi barış ve huzur içerisinde yapacağız.