MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan tv100'e özel demeç: "Siyasette milli cephe oluşmasını engellemeye çalışıyorlar"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na özel demeç verdi. Karakaya, Sinan Burhan'a konuştu. Karakaya, "Siyasette milli cephe oluşmasını engellemeye çalışıyorlar. Sayın Bahçeli de bu durumu görüyor. İYİ Parti'yi parçalayarak siyaseti bölüyorlar, zayıflatıyorlar." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gazeteci Bahar Feyzan ve tv100.com yazarı Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Taksim Meydanı'na özel açıklama yaptı. 

"SİYASETTE MİLLİ CEPHE OLUŞMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Karakaya'nın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle: 

Sn. Bahçeli Sn. Meral Akşener'e "Partinden ayrılma" çağrısı yaptı. Sayın Devlet Bahçeli, siyasi olarak rakibi olan bir partiye niçin bu çağrıyı yaptı?

"Bahçeli önce ülkem' diyen bir lider. Türkiye terörle mücadele yapıyor, uluslararası kalkınma yolu projesini hazırlıyor; bu projeyi engellemek isteyenler var.

Ayrıca Pençe-Kilit Operasyonu devam ediyor. Fırat'ın doğusu ile batısı birleştirilecek. Bunu engellemeye çalışanlar siyaseti dizayn ediyorlar. Siyasette milli cephe oluşmasını engellemeye çalışıyorlar. Sayın Bahçeli de bu durumu görüyor. İYİ Parti'yi parçalayarak siyaseti bölüyorlar, zayıflatıyorlar. Küresel bir proje yürüyor. Amaç Türkiye'yi bölgede zayıf düşürmek." dedi.