MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den altılı masaya sert sözler: Henüz dış güçlerden aday için izin alamadılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Manisa'da açıklamalarda bulundu. Bahçeli, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek "Yıkılmamızı gözleyenler, birbirimize girmemizi düşleyenler var dikkat ediniz tetikte durunuz. Ama bizim de büyük bir milletimiz, yıldız gibi parlayan kocaman bir ülkemiz var. Emperyalizmin kalleş fermanına ümit bağlayanlar 2023'te kenara itilecektir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den altılı masaya sert sözler: Henüz dış güçlerden aday için izin alamadılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Manisa'da açıklamalarda bulundu.

Altılı masaya sert sözlerle yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor" dedi.

"Adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dırr" diyen Bahçeli, "Türkiye'nin egemenlik haklarını beraber koruyacağız. Türkiye’ye tuzak kuranlar 2023’de alt edilecektir" ifadelerini kullandı.

Türk Tabipler Birliği Başkanı'nı da sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "TTB kapatılmalı, başkanı bedel ödemeli" diye konuştu.

 Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Türkiye'nin egemenlik haklarını beraber koruyacağız. Yıkılmamızı gözleyenler var dikkat ediniz, birbirimize girmemizi düşleyenler var uyanık olunuz, Türkiye’miz üzerinde emeli ve gözü olanlar var tetikte olunuz.

"Mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek var"

Bizde milletimizi seven mangal gibi yürek, mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek var.

Biliyoruz ki sevmek için yürek, sürdürmek için emek lazımdır. Bizde de milletimizi seven mangal gibi yürek, mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek vardır.

"Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'de alt edilecektir"

Türkiye'nin egemenlik haklarını beraber koruyacağız. Türkiye’ye tuzak kuranlar 2023’de alt edilecektir.

Yıkılmamızı gözleyenler, birbirimize girmemizi düşleyenler var dikkat ediniz tetikte durunuz. Ama bizim de büyük bir milletimiz, yıldız gibi parlayan kocaman bir ülkemiz var.

"Adayımız belli kararımız nettir"

Ekmeğini yediği, suyunu içtiği, havasını soluduğu vatanını gittikleri ülkelerde şikayet edenler çok iyi bilsinler ki bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayı belirlemek için icazet yarışına girenler, gelsinler de Manisa'daki imrenilecek heyecan dalgasına kulak versinler. Adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

"Dış güçlerden aday için izin alamadılar"

Henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor.

"Bu bir FETÖ taktiğidir"

Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir.

 İngiltere’de başbakanların görev süreleriyle marulun bozulma süresi mukayese edilmektedir. Türkiye’de ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle siyasi istikrar hamdolsun kurumsallaşmıştır.

İngiltere'den Hollanda'ya, Almanya'dan Belçika'ya parlamenter sistem kaynaklı sıkıntılar yaşanmıştır. İngiltere'de neredeyse haftada bir başbakan değişmektedir.

"TTB'nin kapatılması, haktır, hukuktur"

Türk Tabipler Birliği Başkanı demiş ki 'Belli ki sinir sistemini tutan kimyasal gazlardan biri kullanılmış durumda'.. Sonra tepkiler çoğalınca çığ gibi yükselince 'öyle bir şey demedim ki' diyerek çark etmiştir. Şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, dökülen şehit kanlarının vebali onların üstündedir. PKK'nın kara propagandasına destek olan vekillerin gazi Meclis'in çatısı altında olmaları hepimiz adına yıkımdır. Mahkemeye çıkarılması, başkanının da bedel ödemesi şarttır. Türk Tabipler Birliği'nin kapatılması, haktır, hukuktur, devlet ve millet onurunun ertelenemez sorumluluğudur.Haram olsun, şart olsun, yaptıklarınız boğazınızda koca bir dert olsun.