MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankırı'da konuştu: Milletimiz, kara propagandalara aldırış etmeyecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı Kent Meydanı'nda "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde açıklamalarda bulundu. "Devlet ve millet dayanışması zirvededir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz kara propagandalara aldırış etmeyecektir. Devletimiz ve hükümetimiz güçlüdür. Demokrasi celladı, sandık düşmanları meydanı boş zannetmesin" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankırı'da konuştu: Milletimiz, kara propagandalara aldırış etmeyecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın özünün sağlam, sözünün senet olduğunu belirterek, "Biz başkalarına benzemeyiz, başkaları gibi yerimizde saymayız. Boşa sallayıp, dolu tutmanın peşinden hiç koşmayız. Yaptık mı adam gibi yaparız, milletimiz ne diyorsa onu söyler, onu savunuruz. Çünkü tarafımız Türkiye'dir. Çünkü tarafımız mazlum gönüllerdir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Türkiye üzerinde karanlık hesabı olmaya çevrelerin boş durmadığını görüyorum. Hevesleri kursaklarında kalacaktır.

"MİLLETİMİZ KARA PROPAGANDALARA ALDIRIŞ ETMEYECEKTİR"

Milletimiz kara propagandalara aldırış etmeyecektir. Devletimiz ve hükümetimiz güçlüdür. Demokrasi celladı, sandık düşmanları meydanı boş zannetmesin. Devlet ve millet dayanışması zirvededir.

"TÜRKİYE, YILDIZ GİBİ PARLAMAKTA VE AYRIŞMAKTADIR"

Sudan’da bir içi savaş hüküm sürmekte. Depremden sonra bu ülkeye giden vatandaşlar tahliyeyi beklemekte. Fransa’nın başını çektiği bazı ülkeler ABD’de stratejik bağımsızlıklarını kazanmaya çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen ekonomileri yaygın sorunlarla boğuşmaktadır. Büyüyen bütçe açıkları, küresel riskleri canlı tutmaktadır. Küresel bankacılık krizi ile borç krizi çok zor olacak siyasi ,sosyal fırtınayı tetikleyebilecektir. Irak'ın Süleymaniye kenti PKK/YPG kontrolüne girmiştir. Rusya ile Ukrayna arasında kanlı çatışma artmaktadır.

Türkiye yıldız gibi parlamakta ve ayrışmaktadır. Cumhur İttifakı'nın fedakarca mücadelesi ülkemizin elini güçlendirmektedir.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI PKK'DAN GEÇMİŞTİR"

Türkiye kendi gündeminin öznesindedir. Tecrübe dersiniz Cumhur İttifakı’ndadır. Türkiye’nin değerine değer katan Cumhur İttifakı’ndadır. Cumhura baş olmak oyucak değildir. Cumhura başkan olmak Kılıçdaroğlu'nun asla harcı değildir. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı PKK'dan geçmiştir.

Çankırı’nın gücünü cümle aleme gösteriyorsunuz. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın ele başları Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi ne kültürü vardır. Soğan diyorlar yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Denize indirilen uçak gemisine kara çalıyorlar. CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin edeceklerini düşünüyorlar. Zalimlere sinyal yakıyorlar. Zalimlerin tetikçiliğinde medet umuyorlar. Zulmü alkışlıyorlar.

'ZİLLET İTTİFAKINA TÜRKİYE EMANET EDİLEMEYECEKTİR'

Bahçeli, Milli Mücadele'nin mükafatı olan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümünün Cumhur İttifakı'nın zaferiyle perçinleneceğini belirterek, "Diyorum ki, 'Devlet ve milletiyle, her şeyden önce Türkiye.' Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Neyi başaracaksak el ele vererek başaracağız.

Bahçeli, sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Terör örgütlerine bakınız, hepsi birden zillet ittifakının kanlı paydaşıdır. Yeminli Türkiye düşmanları zillet ittifakıyla sırdaştır. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayraksızların umududur. Bu zat Türkiye'yi içeriden teslim almak için görevlendirilen yabancı komiseridir. PKK, Kılıçdaroğlu'nun destekçisidir. FETÖ, Kılıçdaroğlu'nun can beraberidir. 7+2 formatlı masa kumar masasıdır. Bunu bizzat İYİ Parti'nin başkanı itiraf etmiştir. Sonra dönüp masadan strateji gereği kalktıklarını söylemişlerdir. Neymiş, kazanamayacak adaylarını kazandırmak için bir oyun oynamışlar. Ve bu zillet ittifakına Türkiye emanet edilemeyecektir"