MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 28 Mayıs çağrısı: Kararlılığın durmaması, yarıda kalmaması lazım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte halka hitap etti. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için çağrıda bulunan Devlet Bahçeli, "Yeni bir Türkiye, yeni bir hayat, yeni bir yüzyılın adımlarının atılma kararlılığı ortaya çıkmış. Bu kararlılığın durmaması, yarıda kalmaması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tekrar hayata geçmeli ve Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olmalıdır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 28 Mayıs çağrısı: Kararlılığın durmaması, yarıda kalmaması lazım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte halka hitap etti. Bahçeli, "Elde edilmiş edilen başarıyı yarıda bırakmamak için hep beraber 28 Mayıs'ta sandığa gitmeliyiz. Sandıkta sorumluluk üstlenmeliyiz" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Türkiye'de yaşanan deprem başka bir ülkede görülmemiştir. Fedakarca yapılan çalışmalar da başka bir yerde görülmemiştir. Asrın felaketinin ortadan kaldırılmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bütün bakanlar dahil bütün çalışanlarla her türlü ihtiyaçların karşılanması etkili oldu.

14 Mayıs seçimlerinde milletimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olanlar el birliği ile büyük bir başarı elde etti. Böyle bir dönemde yapılmış olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hedefler doğrultusunda oldukça başarı sağlanmıştır.Konutlar köyden şehire kadar ne gerekiyorsa yapılma çevresine girilmiş.

"KARARLILIĞIN DURMAMASI, YARIDA KALMAMASI LAZIM"

Yeni bir Türkiye, yeni bir hayat, yeni bir yüzyılın adımlarının atılma kararlılığı ortaya çıkmış. Bu kararlılığın durmaması, yarıda kalmaması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tekrar hayata geçmeli ve Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olmalıdır. Bunu yapmak mecburiyetindeyiz.

"28 MAYIS'TA SANDIĞA GİTMELİYİZ"

Bunu yaparken milletçe birlik ve beraberlik içinde bulunmalıyız. 14 Mayıs'ta elde edilmiş başarıyı yarıda bırakmamak için yapılanları yarıda bırakmama kararlılığını bir kez daha göstermek için hep beraber 28 Mayıs'ta sandığa gitmeliyiz. Sandıkta sorumluluklar üstlenmeliyiz.

2 tane resmi bir arada gördüğünüz oy pusulasını ele aldığınızda o pusulaya öyle bir bakış sergileyin ki, soğana patatese değil, milletin geleceğine, deprem felaketinin ortadan kaldırılmasına öyle bir resim var ki o resim Recep Tayyip Erdoğan'dır.