MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "İhtiyaç olsun, silahımı kuşanır, bayrağımı alır cepheye koşarım. Son ana kadar cephede vuruşur, Allah nasip ederse şehit olurum" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

İdlib'de 27 Şubat 2020'de yaşanan şehitler milletimizi derinden yaralanmıştır. Esad ve alçak destekçileri kanımızı dökmüştür. Kim hangi saldırıyı yaparsa yapsın Türk milletinde akacak kan da bitmez ayağa kalkacak kahraman da eksilmez.

Alçak saldırının ardında Suriye vardır, İran vardır.

Allah tektir. Ordusu Türk oğlu Türktür. Yiğit evlatlarımıza kim kurşun sıkıyorsa kendi kanlarında boğulmaya mahkumdur.

 İdlib’den çekilirsek Hatay’dan oluruz. Suriye’deki kargaşa Anadoluya yayılır.

Kendi payıma konuşuyorum, ihtiyaç olsun, silahımı kuşanır, bayrağımı alır cepheye koşarım. Son ana kadar cephede vuruşur, Allah nasip ederse şehit olurum. Çünkü aklım hep Türkiye'dir.

Sorulacak hesabımız, alınacak intikamımız vardır. Rejim unsurları saklanacak delik aramanının derdindedir. Türkiye İdlib'de savaş oyunlarının içinde değildir, buna niyeti de yoktur. Gaye vatandır, sınır, insan güvenliğidir. İdlib'den geri çekilirsek Hatay'dan olmamız kaçınılmazdır.

Sayın Kılıçdaroğlu madem bizi duymuyorsun bari Atatürk'ün söylediklerine kulak ver.

Ambulansları bile vuran bir barbarlıkla İdlib'de muhatap olunmuştur. Bu menfur saldırının insanlığa, ikili anlaşma ve uzlaşmalara, evrensel değer ve mirasa aykırılığı ortadadır. 27 Şubat 2020’de rejim uçaklarının arasında bal gibi, buz gibi Rus uçakları da vardı ve ölüm saçmışlardı. Kimi kandırıyorlar? Neyi anlatıyorlar? Putin'in varmak istediği yer neresidir?

Rusya'ya tepki

Esed'in son kullanma tarihi bittiğinde fişini önce Putin çekecektir. Bunun için Esed topraklarını Rusya'ya hibe etmiştir. Eğer biz gitmezsek bir gün mutlaka onlar gelecekler. Bununla yetinmeyip vatana ve millete kast edecektir. Biliniz ki kan ve bal kokusu bir ayıyı çılgına çevirecektir. Hodri meydan, ayı gelirse gelsin göreceği sadece ve sadece bozkurt ruhunun dirilişidir. Rusya Dışişleri Bakanı'nı Türk askerlerinin olmaması gereken bir yerde olduklarını açıklamıştır. Bu tek yanlı suçlamalar baya bir yalandır, küstah bir uydurmadır. Tepeden tırnağa hezeyandır