MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yerel seçim mesajı: İstanbul muradına erecek Ankara’da altı ok değil, ‘Altınok’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. "CHP'de çatlak sesler, çamur hesaplar öne çıkmıştır" diyen Bahçeli, " İstanbul muradına erecek, Ankara'ya 'altı ok' değil Altınok mühür vuracak. İzmir'de de dağın sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yerel seçim mesajı: İstanbul muradına erecek Ankara’da altı ok değil, ‘Altınok’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, konuşmasında yerel seçime ilişkin önemli mesajlar verdi. "Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Toplantımızı takip eden vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi özlemle selamlıyorum. Anadolu insanımızın, his dünyasına nüfus etmek fikir insanının yegane hedefi olmalıdır.

Halktan kopuk olan halkın değer yargılarına ters düşecektir. Vatana ruh katan güç kaynaklarından biri de milli duygu ile birleştiren Anadolu İrfanı'dır.

"CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE BİZİM"

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle Türkiye'miz iyice hızlanacaktır. 30 büyükşehir, 51 il olmak üzere toplamda 1389 belediyenin 5 yıllık yol haritası Türk milleti tarafından belirlenecektir.

"DEM'LENMİŞ CHP, ANADOLU İRFANI KARŞISINDA MAĞLUP OLACAKTIR"

Anadolu İrfanı'na güveniyoruz. 31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye'miz iyice hızlanacak. Cumhurda olanlar şahlanacaklardır. CHP, Anadolu İrfanı karşısında mağlup olacaktır. Terör örgütü, bölücü örgütler, sözde aydınlar halkın ve hakkın aleyhinde planlar yapanlar istediklerini alamayacaklar.

Cumhur İttifakı 31 Mart seçimleriyle Türkiye'nin geleceğini yeniden inşa edecektir. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir. Ayrılmadan ayrışmadan hep birlikte çalışacağız. Bir olacağız, doğru olacağız, duruşumuzla örnek olacağız.

DEM'lenmiş CHP, Anadolu İrfanı karşısında mağlup olacaktır. Terör örgütleri, bölücü maşalar, ekonomik tetikçiler, emperyalizm piyonları, Cumhuriyet karşıtları 31 Mart'ta hiç unutmayacakları bir ders alacaktır. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimleriyle Türkiye'nin geleceğini inşa edecek, demokrasi meşalesiyle aydınlatacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yerel seçim mesajı: İstanbul muradına erecek Ankara’da altı ok değil, ‘Altınok’ - Resim : 1

BAHÇELİ'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E 'DERSİM' TEPKİSİ: DERSİM DİYE BİR İL YOKTUR!

Büyükçekmece Belediyesi'nde vuku bulan şaibeler, kaba güç gösterileri her vicdan sahibi tarafından telin edilmiştir. CHP'nin siyasi ayakları bozulmakla kalmamış, bu zihniyet milletle arasına duvar çekmiştir.

CHP'nin dikişi yama tutmayan genel başkanına hatırlatmak isterim ki Türkiye'de 'Dersim' diye bir il yoktur. Olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir. Ankara'yı, İzmir'i CHP'den kurtarmak istiklalin şeref bahsidir. Ankara'da DEM'lenip Kandil'den dökülen CHP gidecek, hasretle beklenen huzur gelecektir. DEM'lenmiş CHP gidecek Türkiye Yüzyılı gerçekleşecektir.

İSTANBUL MURADINA ERECEK, ANKARA'YA ALTI OK DEĞİL 'ALTINOK' DAMGA VURACAK

CHP'de çatlak sesler, çamur hesaplar öne çıkmıştır. İç karışıklık had safhadadır. Bir siyasi acziyete güven duyulamaz, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez. İstanbul muradına erecek, Ankara'ya 'altı ok' değil Altınok mühür vuracak. İzmir'de de dağın sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır.

İLK AÇIK HAVA TOPLANTISI MERSİN'DE

"Cumhur bizim Türkiye hepimizindir" diyerek ilk açık hava toplantımızı 28 Ocak 2024'de Mersin'de gerçekleştireceğiz.

Şehirlerini yüz üstü bırakıp kaçanların hesabı 31 Mart'ta görülecektir.

"BAĞIMSIZ VE EGEMEN FİLİSTİN DEVLETİ KABUL EDİLMELİ"

Gazze'de 25 bine yakın insan terör devleti İsrail tarafından hayattan koparıldı. BM'ye göre 2.3 milyon nüfusu olan Gazze'de 1.9 milyon insanın yerinden edilmiştir. İsrail'e ABD'nin desteği işlenen soykırım suçuna ortaklıktır. Zalimler mazlumların kanını nehir gibi akıtmakta. İlk şart iki devletli çözümdür. İsrail başkanının buna sıcak yaklaşmaya başladığı iddia edilmektedir. Bağımsız ve egemen Filistin devleti kabul edilmeli. Bebekleri öldüren barbarların yakasından tutulup burunlarından fitil fitil getirilmeli.

Bölgesel savaşa provokasyonlardan kaçınılmalıdır. İran saldırıları, Pakistan İran saldırıları meşru görülemeyecektir. Karşılıklı dostluk anlayışı ile her sorunun üstesinden gelinecektir.

Küresel bir komplonun hedefindeyiz. Amaç Türk milletinin hakimiyetini kırmaktır. Kimi zaman iç hassasiyetleri kaşıyarak, kimi zaman hainleri görevlendirerek sonuç alınmak istendi. İmparatorluğumuz ilk kuşatmaya deniz ve okyanuslarda maruz kaldı. Misak'ı milli mülkü millettir millet ise sonuna kadar Türk'tür. Bu kuşatmaların daha rezili içimizdeki iş birlikçiler tarafından yürütülüyor. Bu defa hedef milli birliğimizdir. Şer odağının hedefini buralarda aramak lazım. 

"DEM'LENMİŞ CHP, TÜRK MİLLETİNE MEYDAN OKUMAKTA"

Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık muhalefet eliyle mesafe kat etmekte. Yeni hedefleri 31 Mart. Mandacıları uyarıyorum, gittiğiniz yol yol değildir. Bu cüretiniz yanınıza kar değildir. bu vatanı canımız pahasına savunamazsak yastığımız mezar taşı yorganımız kan olsun. Niyetleri bellidir. Devlet ve millet arasında güvensizlik oluşturmaktır. DEM'lenmiş CHP Türk milletine meydan okumakta. Muhalefet milletimize var gücü ile hançer sallamakta. Bu yüzden 31 Mart istikrar ile dağınıklığın, şehit ile caninin, Cumhur ile zilletin, vatan ile satanlar arasında yapılacaktır. Kazanan Türkiye olacaktır.

İlçe kaymakamımız cemaatin arasındayken imam şehitlerimize rahmet içeren bölümü es geçmiş ne hikmetse. Şehitlerimize rahmet dilemeyen imamı uyarıp doğru okunmasını sağlamıştır. Sen devletin imamısın kim baskı yapabilir diye çıkışmıştır. Kuldan korkanın Allahtan korkusu olmaz. Daha sonra küçücük çizikten darp raporu almak Müslümanca bir tavır değil. Müslüman nefret saçmaz, Allah'tan başkasına asla eğilmez. Kaymakamımızı alnından öpüyor, onu yetiştiren anne babasına teşekkürlerimi sunuyorum. Konu ile ilgili hassasiyet gösteren Yerlikaya'ya teşekkür ediyorum.

"HİÇBİRİNE PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ"

Bu hadiseyi fırsat bilip kaymakama saldıranları biliyoruz. Sefil amaçlarını biliyoruz ancak hiçbirine pabuç bırakmayacağız. Şehitlerimiz milletimizin gönlündedir. Cumhur'a husumet duyanlar saklandıkları deliklerden dışarı fırladı. Maklubeye kaşık sallayan alçaklar ortaya döküldü. Bayraksızlar, fetö'cüler hemen kendilerini ele verdi. Mesele sadece bir kaymakam ile imam arasında geçen olay değil. Serok Ahmet, imamın darp yalanını servis etmen, şahsın adına münafıklık alametidir. Hutbede okunmayan bölümü buradan paylaşıyorum.

Emekli maaşları ile ilgili iyileştirmeleri destekliyor daha fazlasını hak ettiklerini düşünüyorum.