Sütyen giymediği için eleştirilmişti! Melis Sezen sessizliğini bu fotoğrafla bozdu!

MHP'li eski milletvekili Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki bir tartışma programında, Melis Sezen'in kıyafetini eleştirmişti. Bir süre sessizliğini koruyan Sezen, sonunda dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sütyen giymediği için eleştirilmişti! Melis Sezen sessizliğini bu fotoğrafla bozdu!

Oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında katıldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran dekolteli beyaz elbisesiyle adeta gecede parlamıştı. MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalındaki tartışma programında Sezen'in kıyafetini eleştirmiş ve bunun suç olduğunu söylemişti. 

Sözler üzerine birçok kesimden eleştiri alan Çakar'a Melis Sezen cephesinden bir yanıt gelmemişti. Bir süre sessiz kalan Sezen dün gece manidar bir paylaşımda bulundu. 

Sütyen giymediği için eleştirilmişti! Melis Sezen sessizliğini bu fotoğrafla bozdu! - Resim : 1

Melis Sezen ödül töreninde dekolteli kıyafetiyle çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…" notunu yazdı.