MHP'li Yalçın'dan İYİ Parti'ye davet açıklaması

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN İYİ PARTİ'YE YÖNELİK DAVETİNİN NEZAKETSİZLİK VE SEVİYESİZLİKLE REDDEDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ... YALÇIN, İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER'İN SESSİZLİĞİNİ KORUDUĞUNU VE PARTİSİNİN TARTIŞMALARIN MERKEZİNE YUVARLANDIĞINI İFADE ETTİ.

MHP'li Yalçın'dan İYİ Parti'ye davet açıklaması

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’NİN DAVETİNİN KARŞILIKLI SİYASİ YAKLAŞMA VE GERGİNLİĞİ AZALTMA AMAÇLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ… İYİ PARTİ KANADINDAN GELEN AÇIKLAMALARI DEĞERLENDİRDİ… AÇIKLAMA MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN’DAN GELDİ…

YALÇIN NE YAZIK Kİ ÇAĞRI “İYİ” DEĞERLENDİRİLEMEMİŞ İSTİŞARE EDİLMEMİŞ DEDİ… TEPKİSİNİ YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMA İLE DİLE GETİRDİ… İYİ PARTİ MÜDİRESİ MERAL AKŞENER SÜKUNETİNİ BOZMADI DEDİ…

“AKŞENER SESSİZLİĞİNİ KORUYOR”

“Sayın devlet bahçelı’nin büyük bir içtenlik, serinkanlılık ve barışçı tavırla yaptığı davete; muhatabı yerine yetkili,yetkisiz, akıllı akılsız, köklü köksüz bir takım isimlerin cevap vermesi, ip’in siyasi terbiye kültürünün, polıtıka adabının oluşmadığını, olgunlaşmadığını göstermıştır. söz konusu davetın bırıncı muhatabı ip müdiresi meral akşener’dır, ancak müdıre hanım sessızlığını koruyup susmaktadır.”

YALÇIN,, İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN SESSİZ KALMASINA DA TEPKİ GÖSTERDİ…

GOL YİYECEĞİNİ BİLDİĞİNDEN O TOPA GİRMİYOR DEDİ…

İYİ PARTİ’NİN TARTIŞMALARIN MERKEZİNE YUVARLANARAK KAN KAYBETTİĞİNİ VURGULADI..

"AKŞENER MHP'DEN ÜRKMEKTEDİR"

"Sayın Genel Başkanımızın davetine icabet ederse bundan millet ve memleket kârlı çıkacakken, Meral Akşener’in sükûtundan ötürü partisi tartışmaların merkezine yuvarlanarak kan kaybetmektedir. Akşener kaçak güreşmekte, ya da gol yiyeceği korkusuyla topa girmekten kaçınmaktadır. Seçim hezimeti sonrasında âdeta sinmiş bir görüntü veren Meral Akşener, MHP’den ürkmektedir"

VE İYİ PARTİ’NİN 26 AĞUSTOSTA YAPACAĞI AÇIKLAMAYA DA DEĞERLENDİRDİ SEMİH YALÇIN, "İP TANDIR GİBİ YANMAYA DEVAM ETMEKTEDİR"

"26 Ağustos’ta İP Müdiresi Meral Akşener’in ortaya koyacağı tavır, bu partinin nerede konumlanacağına dair belirleyici unsur olacaktır.26 Ağustos, Millî Mücadele’nin en önemli safhalarından birinin, müstevlilere son büyük darbenin vurulduğu Büyük Taarruz’un başlangıcıdır. Ne var ki taarruz eylemi ve tabiri, İP’in güdük ve şekilsiz siyasi müktesebatına sığmamaktadır. Şurası bir hakikattir ki İP, küresel ısınmanın Türk siyaset hayatındaki aşırı sıcak izdüşümü olarak kaynamaya, tandır gibi yanmaya devam etmektedir."