Mide ağrısı ile gittiği hastanede doktorların müdahalesi ile hayata geri döndü!

Kırıklareli'nde 69 yaşındaki Aydın Meşeli, mide ağrısı ile hastaneye gitti. Yapılan testler sonucu aort damarının yırtıldığı belirlenen Meşeli, acil müdahale ile tedavi altına alındı. Geçirdiği oporasyonun ardından sağlına kavuşan adam, doktorlara teşekkür etti.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Aydın Meşeli mide ağrısı şikayeti ile Lüleburgaz Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan ilk müdahalenin ardından Meşeli, Kırklareli Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tetkikler sonucunda Meşeli’nin aort damarının yırtıldığı tespit edildi. Meşeli, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Halit Er, Opr. Dr. İbrahim Atakan Geçici, Uzman Dr. Yücel Uzun tarafından anjiyografik yöntemle gerçekleştirilen operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

DOKTORLARIMIZ BAŞIMIZDAN EKSİK OLMASIN

Sağlığına kavuşan Meşeli bir mide ağrısı ile hastaneye başvurduğunu belirterek “Mide ağrısı ile hastaneye başvurdum. Sonra beni Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler. Burada bana acil müdahale ettiler ve sağlığıma kavuştum’ dedi.Doktorlara teşekkür eden Meşeli “Doktorlarımız başımızdan eksik olmasın. Var olsunlar. Onlar en büyük dostumuz, onlar varsa biz de varız” ifadelerini kullandı.