Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı: Ben halkın sağduyusuna güveniyorum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile geldiği Ankara'daki Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, oy kullanan vatandaşlardan sandıklara sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı: Ben halkın sağduyusuna güveniyorum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile geldiği Ankara'daki Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından Kılıçdaroğlu, seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

Baskıdan kurtulmak için bu ülkeye gerçek anlamda özgürlüğün ve demokrasinin gelmesi için bütün vatandaşları sandığa davet ediyorum. Oylarını kullansınlar. Oylarını kullandıktan sonra sandıklara sahip çıksınlar. Çünkü bu seçim çok zor koşullarda gerçekleşen bir seçimdir. Her türlü karalama, her türlü iftira yapıldı. Ben halkın sağ duyusuna güveniyorum.

Bu ülkeye demokrasi gelecek, özgürlük gelecek, insanlar huzur içinde bu ülkenin caddeelerinde sokaklarında gezebilecektir. Ve siyasetçileri de özgürce eleştirebilecekler. Oy kullanan ve oyunun hakkını arayan bütün vatandaşlara yürekten teşekkürlerimi gönderiyorum.