Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da vatandaşlara seslendi: Sizden bir söz istiyorum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da vatandaşlarla buluştu. Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "O zaman sizden bir söz istiyorum. Sandığa gidip oy kullanacaksınız. Benim de size bir sözüm var; başınızı asla öne eğdirmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal eşlik etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da vatandaşlara seslendi: Sizden bir söz istiyorum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal eşlik etti.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Güzel bir yerdeyiz, kadim bir şehirdeyiz. Sevgili gençler ilk sözüm sizlere; ilk oylarını kullanacak gençlerin sayısı 42 bin 360 kişi. Şimdi gençler Demokrasiden, adaletten, haktan, hukuktan, kul hakkını savunanlardan yana mısınız? O zaman sizden bir söz istiyorum. Sandığa gidip oy kullanacaksınız. Benim de size bir sözüm var; başınızı asla öne eğdirmeyeceğim.

"SİZİN HAYALLERİNİZ NEYSE TAMAMINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİM"

Sizin hayalleriniz neyse tamamını gerçekleştireceğim. Gençler büyük sıkıntı çektiğinizi biliyorum. Üniversiteden mezun oluyorsunuz, iş bulamıyorsunuz. Sınava giriyorsunuz, kazanıyorsunuz, mülakatta hakkınız yeniyor. Bütün bunları çözeceğiz. KPSS'ye gireceksiniz, mülakatı bitireceğim, kim kazandıysa o girecek."