Milli piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 milli piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango sorgulama

2023 yılına günler kala Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi vatandaşları heyecanlandırdı. Yılbaşında büyük ikramiye için bilet almak isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Milli Piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango sorgulama...

Milli piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 milli piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango sorgulama

Pek çok vatandaşın hayallerini süsleyen Milli Piyango İkramiyesi, 2023'e girmeden sahibiyle buluşacak. Uzun süredir yılbaşı için Milli Piyango fiyatları merak ediliyor. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango bilet fiyatlarını araştırmaya başladı.

Her yıl milyonlarca kişinin zengin olma umuduyla katıldığı Milli Piyango Çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar? İşte, Milli Piyango sorgulama...

Milli piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 milli piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango sorgulama - Resim : 1

Milli Piyango ikramiyesi ne kadar?

Her yıl milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Milli Piyango ikramiyesinin fiyatı belli oldu. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi'nde büyük ikramiye 200 milyon TL olarak belirlendi. Yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacağı açıklandı.

Milli piyango ikramiyesi ne kadar? 2023 milli piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango sorgulama - Resim : 2

2023 milli piyango bilet fiyatları ne kadar?

2022-2023 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi büyük ikramiye tutarı ve bilet fiyatları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. 

Bilet fiyatları çeyrek 50 TL, yarım 100 TL ve tam 200 TL olarak belirlendi. Milli Piyango biletlerini bayilerin haricinde online olarak satın alınabiliyor. Milli Piyango resmi adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından satın alabilirsiniz.

Milli Piyango Çekilişi 31 Aralık 2022 gecesi, 2023 yılına daha girmeden televizyonda canlı olarak yayınlanacak. Çekiliş sonuçları ise, www.millipiyangoonline.com adresi üzerinden açıklanacak.