Milli Takım'da yeni hoca kararı! Masada iki isim var

A Milli Futbol Takımı'nda, Dünya Kupası elemelerinde oynanan Hollanda maçı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. TFF'nin masasında ise iki ismin olduğu öğrenildi. Yerlide Okan Buruk, yabancıda ise Joachim Löw... İşte son gelişmeler...

Milli Takım'da yeni hoca kararı! Masada iki isim var

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası elemelerinde alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen 69 yaşındaki deneyimli teknik adam Şenol Güneş ile yollarını ayırdı. 

Şimdi ise yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Gözler TFF'ye çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ise iki teknik adamla ilgilendiği öne sürüldü. 

Yerlide Okan Buruk

Bunlardan biri son olarak Başakşehir'e şampiyonluğu tattıran Okan Buruk... Alınan bilgiye göre TFF yerli hocada Okan Buruk üzerinde duruyor. Ancak Okan Buruk'un, aile içindeki bir sağlık sıkıntısı sebebiyle bu teklifi düşünme aşamasında olduğu öğrenildi. 

Yabancıda Joachim Löw

TFF'nin masasındaki diğer isim ise yabancı teknik adam Joachim Löw... 61 yaşındaki Joachim Löw son olarak  Almanya Milli Takımı'nı çalıştırmış ve Temmuz ayında yollarını ayırmıştı. 

TFF'nin deneyimli teknik adam ile yapılan ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı da gelen iddialar arasında. 

ilk maç 8 ekimde

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile 8 Ekim'de karşılaşacak.