Milyonlarca emekliye 11 bin TL veriliyor! 2023’te rahat edecekler!

2022 yılının son günlerinde özel ve kamu bankaları tarafından emekli promosyon detayları peş peşe açıklanıyor. Milyonlarca emekli tarafından merak edilen 2023 promosyon tutarları araştırılmaya devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler…

Milyonlarca emekliye 11 bin TL veriliyor! 2023’te rahat edecekler!

Müşterilerini arttırmak isteyen bankalar emekli maaşı promosyon tutarlarını arttırarak açıklamaya devam ediyor 2023 yılında banka promosyon ödemelerinde artış yaşanacağı belirtilirken 2022 yılında almış ola vatandaşlar için sevindiren haber verildi.  Ödemelerden alan emeklilerin aradaki farkı ödeyerek güncel tutardan yararlanabileceği bildirildi. Peki 2023 yılında promosyonlar ne kadar olacak?

2023 yılında promosyonlar ne kadar olacak?

2023 yılında maaşlara ve ödemelere zam yapılırken emekli promosyonları da zamlardan nasibini aldı. Aralık ayı promosyon ödemeleri için son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 tarihi olarak açıklandı. Emekli zamlarıyla birlikte İş Bankası’nın 2023 yılında 11-12 bin TL civarında ödemeye yapacağı iddiaları gündeme geldi.

Banka değiştirme şartları nelerdir?

Öncelikle maaşınızı taşımak istediğiniz bankaya TC kimliğinizle giderek talep oluşturuyorsunuz. Daha sonra bankaların tekliflerini değerlendirerek promosyonlarını değerlendirebilirsiniz. Ardından ikinci maaşınızı seçtiğiniz bankadan alabilirsiniz.

Emekli promosyonundan nasıl faydalanılır?

Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları gerekmektedir.