Milyonları ekrana kilitleyen Masterchef’te öyle bir olay yaşandı ki Somer Şef çileden çıktı. Somer Şef yarışmacıyı öyle bir haşladı ki… İzleyenler şok geçirdi…

Ekranların sevilen yarışma programı olan Masterchef’te izleyenleri şok geçirten anlar yaşandı. Hata bir yarışmacının yemeğine mal oldu. Somer şef durum karşısında resmen çıldırdı. Sorunu çözmek için gitti ancak sert bir dil kullanmak zorunda kaldı. İzleyenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Milyonları ekrana kilitleyen Masterchef’te öyle bir olay yaşandı ki Somer Şef çileden çıktı. Somer Şef yarışmacıyı öyle bir haşladı ki… İzleyenler şok geçirdi…

Acun Medya’nın ilk bölümünden bu yana merakla izlenen Yarışma programı olan Masterchef’te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Her zamanki gibi yarışmacılar ana kadroda yer almak için üst tura geçebileceği hünerlerini sergiledi.

Yarışmacılar tezgah başına geçti. Kendilerine verilen empanades isimli böreği yapmak kollarını sıvaladılar. Malzemelerini de hazırlayan yarışmacılar hızlı bir şekilde böreği yapmaya başladılar. Ancak tam da bu sırada olaylar patladı.

Masterchef yarışmasının son bölümünde Melih isimli yarışmacı, böreğinin içine koyacağı kıyma içini hazırlamış ve dinlenmesi için dolaba koymuştu. O sırada Tolga ise hazır kıyma içini alarak böreğine koymuştu. Uzun bir süre kıyma içini arayan Melih, en sonunda isyanını Somer Şefe duyurmuş ve “Şefim ben hazırlayıp lezzetlendirdiğim kıymayı bulamıyorum” açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Somer Şef, yarışmacılara kimin kıymayı aldığını sordu. Tolga ise kıymayı aldığını dile getirince; tüm film koptu!

Milyonları ekrana kilitleyen Masterchef’te öyle bir olay yaşandı ki Somer Şef çileden çıktı. Somer Şef yarışmacıyı öyle bir haşladı ki… İzleyenler şok geçirdi… - Resim : 2

“Kıymayı ben aldım, içe kullandım”

Tolga’nın yaptığı bu hata yarışmacı Melih’in sinir krizi geçirmesine sebep oldu. Masterchef yarışmasının yayınlanan bölümünde Tolga, “Kıymayı ben aldım, içe kullandım” deyince Melih sinir krizi geçirdi. “İşlendi o kıyma, lezzetlendirildi nasıl alırsın” açıklamasında bulundu. Tolga ise kendisine kıymanın prodüksiyon tarafından verildiğini düşünerek aldığını deyince Somer Şef’te ipler koptu. Somer Şef yarışmacıya “Sen bu içi kullanmazsın! Yemeğinin içine koyamazsın” dedi. Milyonları şok içerisinde bırakan bu anlardan sonra yarışmacı Tolga, içini en baştan hazırladı!