Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Çok tatsız şeyler yaşadım, yıkıcı oldu!

Mine Tugay, başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir dizisinden ayrılığıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Çok tatsız şeyler yaşadım, yıkıcı oldu!

Amerika'da yayınlanan "Orange City"den uyarlanan Medcezir dizisinde "Enver Sezer" karakterine hayat veren Mine Tugay, diziden ayrılmasıyla ilgili soruyu yanıtladı.

Yayınlandığı dönemde orijinalinden farklı olarak diziden ayrılması çeşitli iddialara neden olmuş, Tugay herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Yıllar sonra Instagram hesabında yaptığı soru-cevap ile bir takipçisinin "Medcezir zamanına dönmek ister miydiniz?" sorusunu yanıtlayan oyuncu, "Çok tatsız şeyler yaşadım, yıkıcı oldu" dedi.

Tugay'ın yanıtının tamamı şöyle:

"Soruyu tam ne anlamda sorduğunuzu bilmiyorum ama iki tane cevap verebilirim. Yani taraflı cevabı var bunun. Açıkçası oyunculuk anlamında beni çok heyecanlandıran, içinde olmaktan büyük zevk aldığım, partnerimi çok sevdiğim ve deliler gibi çalışarak sahneleri oluşturduğumuz bir projenin içinde olmak bir oyuncu için büyük bir şans ve zevk. O süreçte çok tatsız şeyler yaşadım benim için yıkıcı oldu. O yüzden de o anlamda dönmek istemezdim tabii."