Minguzzi cinayetinde yeni görüntü ilk kez tv100'de! Katiller dakikalarca Mattia Ahmet'i aramış

İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar'ın oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, 24 Ocak'ta İstanbul Kadıköy'de alışveriş yapmak için gittiği bit pazarında saldırıya uğramış ve bıçaklanarak öldürülmüştü. Korkunç cinayetin yaşanmasından kısa bir süre önce pazardaki kamera kayıtlarına ilk kez tv100 Uzman Polis Muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı.

Türkiye’nin konuştuğu İstanbul’da 14 yaşındaki Ahmet Minguzzi’nin bit pazarında korkunç bir cinayete kurban gitmesi olayında bit pazarındaki kamera kaydı görüntülerine ilk kez tv100 ulaştı.

MİNGUZZİ'NİN BİT PAZARINDAKİ GÖRÜNTÜLERİNE İLK DEFA TV100 ULAŞTI

Görüntülerde Minguzzi’nin kaykay malzemesi almak için bit pazarına gittikten kısa bir süre sonra tezgahları dolaşırken katil zanlısı şahıslardan 15 yaşındaki B.B’nin Ahmet Minguzzi’yi taciz ettiği görüldü.

KATİLLER DAKİKALARCA MATTİA AHMET'İ ARAMIŞ

Kısa süreli münakaşa sonrası Minguzzi diğer tezgahları dolaşırken B.B.’nin koşarak gelip bu sefer de fiziksel şiddette bulunduğu ve pazar esnafının kavgayı ayırmaya çalıştığı görüntüler kamera katıylarında yer aldı.

 tv100 Uzman Polis Muhabiri Devrim Tosunoğlu o görüntüleri değerlendirdi.

Minguzzi cinayetinde yeni görüntü ilk kez tv100'de! Katiller dakikalarca Mattia Ahmet'i aramış - Resim : 1