Minibüs faresi tutuklandı!

İstanbul'da, aylardır minibüse binen yolcuları soyan hırsız, bu kez başka hatta hırsızlık yaparken yakalandı. Minibüs faresinin hırsızlık yaptığı o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

Edinilen bilgilere göre, Ocak 2018’den bu yana Bağcılar’da ‘yolcu’ kılığında bindiği hatlı minibüslerde organize şekilde yankesicilik, tantanacılık ve gasp yapan 1 kişi, artan şikayet üzerine takibe alındı. Suç duyurusu üzerine yolcu minibüslerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, S.İ . (34) adlı yankesicinin eşkalini belirledi. Geçtiğimiz günlerde şüphelinin bindiği minibüse baskın düzenleyen polis, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Minibüs faresi tutuklandı

Bağcılar’da, çeşitli hatlarda yolcu taşıyan minibüslere ‘müşteri’ kılığında binen yankesicinin, 4 ayrı hırsızlık olayı ortaya çıkarıldı. Yolcuların para, cep telefonu ve kıymetli evraklarını yankesicilik yöntemi ile elde ettiği ileri sürülen S.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık yaptığı o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.