Minik yılanın taklit yeteneğini kayda aldı. O görüntüleri izleyenler yılanı ayakta alkışladı

Son dönemde havaların ısınmasıyla birlikte dünya genelinde popülasyonlarının arttığı söylenen yılanlar sık sık insanların karşısına çıkmaya başladı. Bir şahıs da doğada gördüğü yılanı, cep telefonuyla kayda almak istedi. Telefonunun kamerasını açan adam, parmağının ucuyla yılana dokundu. O anda yılanın verdiği tepki izleyenleri şaşkına çevirdi. Yılanın taklit yeteneği hayran bıraktı.

Havaların ısınmasıyla birlikte popülasyonları giderek artan yılanlar, sık sık insanların karşısına çıkıyor. Karşısına çıkan yılanları kayda alan insanlar da kaydettikleri ilginç görüntüleri sosyal medyada paylaşıyor. Paylaşılan o görüntülerden birinde de minik yılanın taklit yeteneği dikkat çekti.

ÖLÜ TAKLİDİ YAPTI

Yılanı görünce kayda alan adam, parmağının ucuyla yılana dokunmak istedi. O anda yılanın verdiği tepki, izleyenleri şaşkına çevirdi. Yılan aniden ters döndü ve hareketsiz bir şekilde yatarak adeta ölü taklidi yaptı. Sosyal medya kullanıcıları ise bu videoya büyük ilgi gösterdi. Bazıları, bu yılan türünün tehlike altında hissettiklerinde saldırmak yerine ölü taklidi yaparak tehlikeyi uzaklaştırmayı tercih ettiklerini dile getirdi.