Miray Daner'e yeni dizi için yeni imaj

Saygı dizisinde Miray Daner'in yeni imajı herkesi şaşırttı! Takipçilerini ikiye böldü

Miray Daner'e yeni dizi için yeni imaj

Son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ekrana gelen Miray Daner'in yeni projesindeki imajı takipçilerini şaşkına çevirdi.

Bir dönem Kanal D'de yayımlanıp ekranlara damga vuran Halit Ergenç'in başrolde oynadığı Vatanım Sensin'de yer alan Miray Daner kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Daha sonra Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da oynayan Daner bomba bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Blu TV'de yayınlanacak olan Saygı isimli dizide Nejat İşler, Boran Kuzum ve Erkan Can'la başrolleri paylaşan Miray Daner'in son hali hayranlarını şaşkına çevirdi. 

Saygı dizisinde Helen karakterini canlandıracak olan Miray Daner'in siyah saçları bazı hayranları tarafından beğenilmedi. 

Daner'e kimi hayranları bu stilin daha çok yakıştığı söyledi.

Saygı dizisinde Behzat Ç.'deki acımasız iş insanı olan Ercüment Çözer'in hikayesi anlatılıyor. 

Nejat İşler’in canlandırdığı fenomen haline gelen anti kahraman Ercüment Çözer’in hayatını ve yeni hikayelerini anlatacağı dizide Miray Daner'in nasıl bir rolle ekrana geleceği merak konusu oldu. 

Miray Daner'e yeni dizi için yeni imaj - Resim : 1

Miray Daner kimdir?

Miray Daner 15 Ocak 1999'da İstanbul'da doğdu.

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.